Gecse Gábor - burkolo24.eu

Frissítse fel otthonát a tökéletes fürdőszobával!

Ön is unja már a régimódi fürdőszobáját? 

A fürdőszoba felújítás fantasztikus módja annak, hogy frissítse és felfrissítse otthonát, és egyben értéknövelést is jelenthet ingatlanja számára. De mielőtt belevágna, érdemes körülnézni a legújabb trendek és ötletek között, hogy a lehető legjobban kihasználhassa ezt a teret.

A fürdőszoba felújítása azonban nem egyszerű feladat, és sokan elbizonytalanodnak a rengeteg lehetőség között. De ne aggódjon, segíteni fogunk! Ebben a blogbejegyzésben bemutatjuk a legfrissebb fürdőszoba felújítási ötleteket, amelyek segítenek megtervezni és létrehozni a tökéletes fürdőszobát.

1. Minimalista és letisztult design

Az utóbbi időben a minimalista és letisztult fürdőszoba design egyre népszerűbbé vált. Az egyszerű vonalvezetés, a tiszta színek és a kevés de funkcionális tárolók segítenek egy modern és elegáns fürdőszoba kialakításában. A fehér, szürke és bézs színek mellett a természetes anyagok, mint például a fa vagy a kő, szintén nagyon népszerűek. A metró csempe pedig soha nem megy ki a divatból.

2. Színes csempék és minták

Ha szereti a merész és élénk színeket, akkor a színes csempék és minták tökéletes választás lehetnek Önnek. A fürdőszoba csempézés során használjon színes csempéket a falakon vagy a padlón, hogy feldobja a teret. Válasszon olyan mintákat, amelyek tükrözik az Ön egyéniségét és stílusát.

3. Praktikus tárolók, amik egyben design elemek

A fürdőszoba felújításának egyik legfontosabb szempontja a tárolók kialakítása. Fontos, hogy a mindennapi használat során könnyen hozzáférhetőek legyenek a fürdőszobai kellékek, de ugyanakkor diszkrétek is maradjanak. Tegyen be praktikus és funkcionális tárolókat a mosdókagyló alá, a zuhanyzóba vagy akár a falra. Előtét falak almalmazásával a polcokat a burkolatból is kialakíthatjuk, de a burkolatból készült sarokpolcot is kérhetünk.

4. Hangulatvilágítás

A megfelelő hangulatvilágítás segít létrehozni a tökéletes fürdőszobai atmoszférát. Használjon lágy és meleg fényeket, amelyek megnyugtató hatást keltenek. A LED világítás kiváló lehetőséget nyújt a különféle színek és intenzitások beállítására, hogy az Ön igényeinek megfelelően szabályozza a fényeket. A LED csíkokat akár a burkolatban is elrejthetjük.

5. Funkcionális zuhanyzók és kádak

A fürdőszoba legfontosabb elemei közé tartoznak a zuhanyzók és a kádak. Ma már számos innovatív és funkcionális megoldás létezik, amelyek megkönnyítik a tervezést, például nagyon népszerűek a modern épített zuhanyzók, a köznyelvben sokan besétálós zuhanyzónak emlegetik; vagy az extravagáns vonalvezetésű szabadon álló kádak. 

6. Egyedi megoldások

Számtalan egyedi megoldással dobhatjuk fel a fürdőszobát, mint a Kreatív burkolatváltás cikkünkben is bemutattuk, készíthetünk átmeneteket burkolatok kombinálásával, valamint választhatunk a fürdőszoba csempézéshez csillogó fugát, amely igazi ékköve lehet a térnek. Ha a helység megengedi bátran gondolkozhatunk ívelt válaszfalakban gyönyörű mozaikkal burkolva. A mai modern anyagokkal akár a mosdókagylót is elkészíttetheti burkolatokból.

Tippek

A fürdőszoba felújítása gyakran a legköltségesebb projekt a lakásban, de hosszantartó befektetésnek számít, hiszen időtálló és növelheti az ingatlan értékét.

A szabadon álló kádak ugyan irigy pillantásokat váltanak ki a látogatókból, de nagyobb térben tudnak igazán érvényesülni.

A keskenyebb előtét falakba helyezett burkolatból kialakított polcok belső falára különféle egyéb burkolatot is választhat.

Üvegmozaik választása esetén íves polcokat, íves falakat, vagy akár ülőkéket is kérhet, mint egy igazi spa pihenőjében.

Kérje ki szakember, vagy lakberendező tanácsát, keressen új megközelítéseket.

Ajánljuk a Pinterest-et, ahol rengeteg inspiráló tartalom között szemezgethet és egyre közelebb kerülhet álmai fürdőszobájához.

Keressen minket bátran, ha kivitelezési tanácsra van szüksége!


Megjegyzések
* Az email nem lesz publikálva a weboldalon.